20 d’abril 2009

III Fira Literària Joan Cid i Mulet

Avui encara em dura la ressaca literària i emotiva dels tres dies que ha durat la III Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús. No em vull allargar en els meus comentaris, ja que trobareu àmplia informació als vincles que us detallaré, però no vull passar sense manifestar i subratllar diversos aspectes:

1. Felicitar efusivament a l'EMD de Jesús per l'aposta decidida i valenta d'emprendre aquesta Fira, de forma independent i sense l'empara de la Fira de l'Oli; felicitació dirigida especialment a la regidora de Cultura Dolors Queralt.
2. Felicitar i agrair a l'Emigdi Subirats, motor i tempesta que ens xopa amb la seva capacitat de treball, generosa i decidida en favor de la nostra cultura.
3. Remarcar l'emoció compartida en cadascun dels dies per les mostres d'afecte demostrat cap a l'escriptor, professor i persona, Manuel Pérez Bonfill, que va arribar al clímax durant l'emotiva i enèrgica petició feta per Manel Ollé de sol·licitar la Creu de Sant Jordi per a aquest tortosí insigne, aplaudida pels presents al dinar literari.
4. Reincidir de nou en el moment dolç de les relacions entre la majoria d'escriptors i escriptores de les comarques centrals dels Països Catalans (Terres de l'Ebre, Maestrat, Matarranya i, per què no, algun racó del Priorat), amb l'ànim decidit de col·laborar mútuament.
5. Agrair personalment a Vicent Pellicer, un dels millors rapsodes que conec, la lectura dels meus poemes, així com les seves paraules.

Gràcies a tots i a totes per compartir aquests dies màgics.
.
Més informació a:
El blog de la Fira Literària Joan Cid i Mulet
La meva galeria d'imatges (les 3 últimes són de Joan Panisello)
Antibalas
Locel
Emigdi Subirats (1)
Emigdi Subirats (2)
Emigdi Subirats (3)
Bauen blog
Gamoia
Vídeo d'Atictes sobre xerrada De la prestatgeria a Internet i els clubs de lectura
Esmorzars de forquilla
Teveon
I més que n'aniré afegint.

7 comentaris:

Hada Isol ♥ ha dit...

Me alegra muchissimo saber que tuviste tan emotiva experiencia! te felicito Jesús!y es un gusto ver que se realicen estas ferias que fomentan la lectura y la cultura,que alguien lea un poema tuyo se debe sentir genial! un abrazo! te admiro mucho!

Ignasi Revés ha dit...

Jesús, et deixo l'enllaç al post que vaig fer ahir a la nit:

http://esmorzarsdeforquilla.blogspot.com/2009/04/presentacio-jesus.html

Ah, i gràcies per la foto

emigdi ha dit...

Eik,
hem xalat aquest cap de setmana. I quants projectes hem pensat!!! Gràcies pels elogis i per la col·laboració.
salut

kweilan ha dit...

Estan molt bé aquestes fires pr promocionar els autors i autores de casa nostra lluny del vertigen dels best sellers. Bona diada!!

Comissió Fira Literària Joan Cid i Mulet ha dit...

Gràcies Jesús a tu per la teva presència i suport en tots i cadascun dels actes de la fira.
Ens n'hem sortit d'allò més bé.Esperem però que això no sigui res mes que el principi de moltes altres fires.

Vicent Pellicer Ollés ha dit...

Conèixer-vos, Jesús, a tu i a tota aquesta colla de companys, ha sigut una joia; potser un dels esdeveniments més importants en la meua vida: sou un tresor, per a mi; i us guardo en un raconet del meu cor, on no hi arriba tothom!

Gràcies a tu, Jesús, per tindre la generositat de compartir amb mi la nova perla que acabes de publicar.

Cuida't molt!

Striper ha dit...

Enhorabona per el exit.