08 de setembre 2009

La gestió dels sentiments

Entrevista a Antena Caro, de Roquetes. Mentre m'espero, veig de lluny una revista municipal damunt una tauleta on em sembla llegir el titular: "La gestió dels sentiments a Roquetes".

M'atanso tot interessat i, decepcionat, comprovo el meu error: "La gestió dels sediments a Roquetes".

És clar, és impossible gestionar els sentiments, no?

8 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Bon dia! Jo crec que sí que és possible gestionar els sentiments, però primer hem de reconèixer-los. És qüestió d'aprendre'n.

Salutacions cordials.

JJMiracle ha dit...

Espero que no es gestionin mai, els sentiments! :-D

Mo ha dit...

Home doncs millor que gestionin els sediments que els sentiments a Roquetes i qualsevol altre lloc!!!!!

Anònim ha dit...

Home, gestionar-los si ets impulsiu i/o apassionat/ada potser és quelcom útil. Jo, m'ho hauria d'aplicar, però sóc tal com raja, per lo bo i pel dolent. Que hi farem!

;)

Laura. ha dit...

De vegades el subconscient ens fa brometes com aquesta!

anmonbar ha dit...

Els sentiments es poden compartir, assumir, rebutjar, comprendre, acceptar,... però d'ahí a gestionar-los... que no són diners, ni recursos!

Striper ha dit...

Els sentiments no tenen mai un patro de comportament definit i per tant..

Fina Masip ha dit...

En tot cas també hagués pogut tractar sobre la Intel•ligència Emocional (Daniel Goleman), que ara s'ha posat tant de moda en la gestió dels recursos humans a les empreses. El famós quocient intel•lectual diu molt poc d’una persona si no es tenen en compte d'altres factors, entre ells el control i la gestió de les emocions.

Però vaja, els sediments també s'han de gestionar...que ens ho diguin als de Flix, que tenim els famosos sediments dels abocaments d'Ercros a l'Ebre!!