12 de setembre 2009

No more lonely nights, de Paul McCartney

Hi ha vida després dels Beatles. No more lonely nights, de Paul McCartney.

6 comentaris:

Brian ha dit...

es veritat, de vegades no donem prou importancia al que han fet, van fer, McCartney, Lennon, Harrison , fins i tot Ringo, despres dels Beatles. Pero es que lo que vam fer quan estaven els 4 junts era tan bo que eclipsa tot!!

Que, compraras el nou video joc dels Beatles que acaba de sortir, o com natros us ha passat l'epoca dels video jocs (jo em vaig quedar amb el ATARI!!).

Ferran Porta ha dit...

Quins records! En l'època d'aquesta cançó jo estava visquent a l'Amèrica del Sud, a l'Equador. "No more lonely nights", a mi, em sona al carrers de Quito i a la seva gent :-))

Striper ha dit...

Tot un clasic.

Assumpta ha dit...

Genial, genial, geniaaaaal!!!!

En una peli d'una sèrie americana dels 80 que es deia "El superhéroe americano" (com una mena de Superman d'anar per casa, que era un profe d'institut) uns adolescents parlaven entre ells i un deia als altres "Sabieu que Paul McCartney abans d'estar als Wings havia estat a un altre grup?" jajaja
Em va encantar la frase!! ;-))

JJMiracle ha dit...

Aquesta en concret no em diu gran cosa, m'agrada més el McCartney més recent, però, és clar, no tant com en l'època Beatles. En part, potser millor que com a Beatles s'haguessin quedat on es van quedar.

assumpta ha dit...

Encara que em quedo amb el Paul dels Beatles, aquest també m'agradava força. Fa un grapat d'anys ja d'aquesta cançó.
;)