17 d’abril 2008

Presentació a Tarragona


Aquest dimecres, Francesca Aliern i jo mateix hem presentat a La Capona de Tarragona els nostres darrers llibres, amb la col·laboració del filòleg Pere Poy, com veieu en una de les fotos. Per a mi és especial presentar el llibre a Tarragona, on hi vaig estar estudiant set anys, i on un dels punts d'aturada obligatoti de les meves passejades eres les llibreries. Llavors, La Capona, que ja celebra el seu 10è aniversari, encara no existia.
Com acostuma a ser habital, he passat per Xerta a buscar la Francesca i hem anat en direcció a una nova acrobàcia literària, en companyia del meu petit trapezista, i la xerrada durant el trajecte és sempre enriquidora.
La presència de públic a les presentacions no és nombrosa, però em fa content, quan participo en actes per aquest món, trobar-me amb blocaires. Avui he coincidit amb Núria, bajoqueta i el del basar.

Avui, la meva activitat literària ha estat doble, ja que abans he anat a la presentació del llibre Que no torni, que recull els contes seleccionats de l'11è Premi de narrativa curta per Internet Tinet, on també hi col·laboro amb un relat.
La pròxima presentació serà a Reus, a la llibreria Abacus, el 18 d'abril a les 19.00, on comptaré amb la col·laboració del cantautor Jesús Fusté, que interpretarà un parell de cançons acompanyat del guitarrista Toni Just, i de l'escriptor Òscar Palazon.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ei! va estar molt bé trobar-nos! llàstima que el 18 ho tinc magre per estar a reus

:(

Striper ha dit...

Ostres ara que be sant jordi veig que no paras.

Lucia Luna ha dit...

Segueix així, molt bé, i quina carona de felicitat que se't veu a la foto :-)
Petonets maco, bona nit.

Farbalà ha dit...

Avui he estat a l'Abacus mirant llibres per a Sant Jordi i m'ha sobtat una cosa: per que tots els llibres són més o menys gruixuts menys quan arribes als dels autors catalans?

Anònim ha dit...

algú sap d'on i quants anys té en pere poy?

Anònim ha dit...

Per què no li preguntes a ell, directament, d'on i quants anys té?
De tota manera, em sembla que en té més dels que sembla.