11 d’abril 2008

Un nou punt de venda de llibres a Tortosa

Sovint ens queixem que no es venen prou llibres o que no es llegeix, però estic convençut que aquesta actitud no és la correcta. Cal no deixar-se vèncer pel desànim i ser molt més actiu, deicar-se a la lluita de guerrilles, si convé, apropar més els llibres als possibles lectors i organitzar activitats tan lúdiques i amenes com sigui possible.

Per això, quan d'una papereria de Tortosa es van posar en contacte amb mi per a expressar-me el seu interès en vendre llibres se'm va eixamplar el cor. Els desitjo tota la sort i, sobretot, molt d'ànim i energia, nmolt necessaris per a engrescar els possibles lectors i, sobretot, lectores (de moment, tot indica que els nois estem en minoria).

Es tracta de la Papereria Scanner, a l'av. de l'Estadi.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, avans de res gracies per entrar al meu blog, llibres m'encanten els llibres creec que sempre es un bon regal per als demes i per un mateis. I tens rao deurien fer que ens apropem i tambe aproparnos mes nosaltres es una bona costum esta de llegir.
Un Beset

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Bona notícia!

Anònim ha dit...

Per tot, per ser-hi, per deixar-hi empremta, et concedim el premi Dard 2008!

Anònim ha dit...

és una bona notícia, sens dubte. Però penso que a Tortosa li fa falta una Llibreria de debó, és a dir, no una papereria on a més a més de clips, sobres, regals d'oficina... es puguen comprar llibres, no, una llibreria on només s'hi troben llibres i amb professionals que sàpiguen recomanar a cada lector una lectura adient

El llegidor pecador ha dit...

I la Viladrich 2?