01 d’abril 2008

Albert Sánchez Piñol al Club de Lectura


El Club de Lectura de Tortosa ha tingut un convidat de luxe a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, Albert Sánchez Piñol, que ens ha fet passar una estona molt interessant amb els seus comentaris sobre La pell freda, una novel·la sobre la por que ens fan els monstres desconeguts, sobre les pors interiors, sobre la solitud i l'aïllament.

Ún nombrós públic, entre el qual s'hi trobaven autors/es com Estrella Ramon, Francesca Aliern, Josep Igual i Esteban Martín, s'ho ha passat molt bé escoltant les anècdotes i experiències d'aquest antropòleg que ha contribuït a posar en primera línia mundial la literatura catalana.

El Club de Lectura es va consolidant, fidelitzant uns membres i incorporant-ne de nous. Avui ho hem celebrat anant a sopar plegats, experiència que de ben segur es repetirà en propers mesos.
Cal dir que la Institució de les Lletres Catalanes i Òmnium Cultural han col·laborat a la presència d'Albert Sánchez Piñol a Tortosa.

La propera trobada serà el 28 d'abril per comentar tot un clàssic de la nostra literatura: La plaça del diamant, de Mercè Rodoreda, l'any del seu centenari.

7 comentaris:

Striper ha dit...

Si a mes es antropoleg m'encanta la antropoligia, els seus estudis conclusions.

O. ha dit...

M'agraden més els seus articles que les seves novel·les. Quan no era tan famós va publicar un conte (La nau dels bojos) que és excel·lent.

Gustau Moreno ha dit...

Sí, jo també he llegit La nau dels bojos (que podeu trobar en una antologia de ciència ficció catalana que va publicar-se fa un parell d'anys). Però per mi La pell freda és magistral, una de les millors novel·les catalanes dels últims anys.
Jesús, quina llàstima que ahir no us vaig poder acompanyar. M'hauria agradat vindre, però em va tocar fer tancament al diari.
Enhorabona per l'èxit!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hola Jesús. La pell freda em va agradar força més que Pandora al Congo, que no em va fer el pes. Avui m'he inscrit al club de lectura de Tarragona i començaré amb Juli Cesar :-)
Per cert, m'han enviat un meme (meme de l'aigua). Suposo que per fer-me mullar amb les batusses polítiques a Tarragona. Crec que seria bo ampliar-lo i, per això, te l'he passat. Gràcies.

PANXAMPLA ha dit...

Vaig estar per primer cop al club de lectura i nomes puc dir que repetire tans cops com pugui.Felicitats i gracies.

PANXAMPLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ferdinand ha dit...

De veritat que us agrada "La pell freda"?