19 d’abril 2008

Sensacions de El vertigen del trapezista ahir a Reus

Ahir vaig presentar El vertigen del trapezista a Reus, a la llibreria Abacus. Per a mi és especial presentar el llibre a Reus, ja que és la ciutat on vaig nèixer (tot i que als 3 dies ja tornava a estar al meu poble). Però Reus no és especial per aquest fet singular de la meva trajectòria vital, sinó pel bon grapat de records que s'hi adereixen: quan anàvem a comprar roba o juguets o qualsevol cosa amb els pares, quan passejava fent temps per esperava l'autobús per anar a Tarragona a estudiar o tornant a Cornudella...

El fet de presentar el llibre a l'Abacus naix de la invitació que em va fer Xavier Royes, el responsable de l'establiment, que ha estat un perfecte amfitrió i ha preparat un escenari perfecte per a l'acte, amb una nodrida presència de tots els meus llibres, tot just al costat de la secció de juguets
A Reus sempre és fàcil trobar gent de Cornudella pel carrer, però ahir hi havia una bona representació de fills del meu poble a l'Abacus, a qui agraeixo la seva presència.

L'acte va ser un remake de la presentació a Cornudella, amb la participació de l'Òscar Palazon, que va llegir el conte que dóna nom al llibre i que ell em va cedir, i també la interpretació de dues cançons dels seu repertori per Jesús Fusté, acompanyat a la guitarra per Toni Just.

No em fa vergonya dir que ens va quedar un acte molt maco i emotiu, i per a mi va ser un cúmul de sensacions trobar-me acompanyat de gent del poble, parents, vells amics i amics nous.

Gràcies a tothom.

Les fotos han estat fetes per l'amic Toni Lluch, i en podeu veure més a la galeria d'imatges.

5 comentaris:

O. ha dit...

Gràcies per convidar-me de nou. Va ser un acte molt xulo!

Mon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mon ha dit...

llastima que per questions laborals no hi vaig poder ser.... però espero que un dia ens trobem i fem petar la xerradeta

Xavier ha dit...

Realment va ser un acte molt emotiu i ple de sensacions... Una petit gran homenatge a la paraula de la mà de quatre sensibilitats molt ben trobades. Gràcies, novament.
http://blocs.tinet.cat/blog/cultura-i-tradicions

Jobove - Reus ha dit...

al menys a Reus no et vam defraudar, llàstima no seri m'hauria agradat coneixe't

bones vendes per Sant Jordi