09 de juny 2009

Fira del llibre ebrenc 2009; 2n tast


Després del primer tast que vaig fer ahir, avui aprofundiré una mica més en les sensacions viscudes el diumenge a Móra d'Ebre, durant la 6a Fira del llibre ebrenc.
No m'he perdut cap edició, i l'he vist crèixer des del primer dia. La criatura se'ns ha fet gran molt de pressa; però en aquestes paraules no hi ha nostàgia o enyorança del passat, sinó una gran joia i alegria pel present.
He viscut aquesta edició amb una il·lusió especial, en companyia del meu fill, i, com sempre, les abraçades, salutacions i intercanvi de targetes han marcat la jornada des de l'inici. Afortunadament, fer una llista de totes les persones amb qui he parlar seria llarg, feixuc i perillós, ja que segur que me'n deixaria més d'una.
Enguany, la meva presència ha estat doble, mitjançant la presentació de A la barana dels teus dits, i amb l'aportació d'un dels textos amb què s'ha basat l'Albert Corominas per a crear l'espectacle "Terra de mar i baldana", juntament amb Artur Bladé, Josep Gual, Gerard Vergés, Josep Igual i Ramon Gomis.

Podeu trobar més imatges de la Fira a la meva galeria de Picassa .
Us deixo amb una perspectiva de la fira des de la taula de presentacions, tot i que la imatge és molt dolenta i no es capta de forma fidedigna l'ambient que es respirava.



Més informació a:
Diari de Tarragona
El Punt
Bloc de Pere Muñoz
De tard en tard

4 comentaris:

Striper ha dit...

Un tast que fa obrir les ganes de llegir.

Cristina ha dit...

És fantàstic tota aquesta activitat literària. Tant de bo aquí també es fessin coses tant interessants. De fet tinc amics a Amposta i a la Vilella Baixa, potser per això us tinc tanta admiració. Bé, us escrivia per dir-vos que us he deixat una cara del món al meu bloc. No és de la Vall d'Aro, però tot arriba, un dia segur que en trobaré una, els meus ulls no defalliran! Una abraçada a tothom!!

Josep Lluís ha dit...

Tast de llibres, quina cuina tant atractiva. Sopa de lletres, de primer...

bajoqueta ha dit...

Fa molt més anys que s'hauria d'haver començat a fer esta fira. L'important és que ara ja té un gran èxit i es continuarà fent.
Gràcies per les fotos :)