07 de juny 2009

Esmorzars de forquilla, ara a les Terres de l'Ebre


Fa uns quants diumenges vaig comentar el llibre Esmorzars a Lleida, d'Ignasi Revés (podeu seguir les passes del llibre al seu blog).

El llibre tindrà continuïtat i dissabte passat l'Ignasi va iniciar un nou projecte, Esmorzars a les Terres de l'Ebre, i jo vaig tenir el privilegi de ser convidat al primer d'aquests esmorzars a la Tasca Bohèmia de Tortosa. Vam esmorzar relativament suau: pastís de tonyina i pastís de truites, acompanyats de vi blanc, i per a rematar-ho, flam de cafè i tallats.

Va ser una experiència molt interessant, això de ser testimoni del seu mètode de treball i la forma de cuinar el primer capítol del seu futur llibre, en perfecte equilibri entre la literatura, el dietari i la gastronomia.

5 comentaris:

Striper ha dit...

Una bona obra , jo el diumenges casi sempre esmorçar de forquilla.

Joana ha dit...

Ostres ...els esmorzars de forquilla són boníssims...
Un estiu vaig esmorzar uns calamrs frescos a la planxa...per llepar-s'hi els dits:)
(quina sort que tens...)

Mortadel.la ha dit...

Que bo... que boníssim tot. No, si...per fer regim ho tinc clar!

Jordi Mirall ha dit...

Us recomano els "Esmorzars de Lleida", una obra a la qual la premsa de Lleida l'hi ha dedicat elogis poc habituals. Molt interessant.

Ignasi Revés ha dit...

Gràcies pel teu post, Jesús. Espero que t'agradés l'esmorzar.