14 de novembre 2007

30è joc literari: buscant a Pere Calders

Vaig començar jugant i ja he arribat al 30è joc literari. Per aquest motiu ho he volgut celebrar amb un joc molt especial, ja que comptaré amb la col·laboració de 37 blocs amics, a qui agraeixo profundament la seva entusiasta participació.

Per als nous visitants, us informo que cada dimecres proposo un joc literari diferent, i que sortejo premis a finals de mes entre tothom que participi. Teniu més informació al post d’ahir.
Aquest cop el joc requerirà d’una mica d’esforç i dedicació. He repartit entre els 37 blocs col·laboradors en el 30è joc literari diversos fragments de textos, que aniran penjant al seu bloc a primera hora del matí d'avui. Alguns són autèntics, altres me’ls he inventat jo, i només 6 pertanyen al recull de contes Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders. Molts ja coneixeu l’estil d’aquest autor i potser us serà més fàcil localitzar-los.

El joc consistirà en què em digueu quins són els 6 fragments autèntics de Pere Calders i en quin bloc es troben, i que envieu les respostes al correu jesusimaite@gmail.com amb el nom i població per als nouvinguts. Per tal de facilitar-vos la feina, i incentivar la búsqueda, donaré 1 número per al sorteig dels premis a qui em localitzi correctament almenys 3 fragments, i 2 números a qui localitzi els 6. Atenció, només us donaré 2 oportunitats; no s’hi val a enviar-me correus fins a encertar-ho.

En principi tenia pensat no dir-vos a quins blocs es troben els fragments, per tal que els busquéssiu utilitzant cercadors o regirant pels meus enllaços, però finalment m'he repensat, ja que possiblement ja és prou difícil aquest joc, i us els detallo a continuació.
Ànim, espero que accepteu el repte.

8 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Molt bon treball, Jesús M.!!!

Ànim a tots els/les participants!

Mon ha dit...

Ets un crack Jesus!

Anònim ha dit...

Trenta set blogs....!
Es divertit.
Has montat una bona marató.

Unknown ha dit...

Una feinada, eh? Anem a picar les 37 portes, a veure què hi donen!

Montse ha dit...

maremeva senyor, quina feinada!
sa veure qui guanyarà!!!

Unknown ha dit...

Molt bona feina, si senyor!

Adam ha dit...

vaig llegir este llibre a l'institut ... me tocarà rellegir-lo.

Laie ha dit...

Vet aquí el blocaire que et va fer arribar a ca n'alepsi...