14 de novembre 2007

30è joc literari: buscant a Pere Calders

Vaig començar jugant i ja he arribat al 30è joc literari. Per aquest motiu ho he volgut celebrar amb un joc molt especial, ja que comptaré amb la col·laboració de 37 blocs amics, a qui agraeixo profundament la seva entusiasta participació.

Per als nous visitants, us informo que cada dimecres proposo un joc literari diferent, i que sortejo premis a finals de mes entre tothom que participi. Teniu més informació al post d’ahir.
Aquest cop el joc requerirà d’una mica d’esforç i dedicació. He repartit entre els 37 blocs col·laboradors en el 30è joc literari diversos fragments de textos, que aniran penjant al seu bloc a primera hora del matí d'avui. Alguns són autèntics, altres me’ls he inventat jo, i només 6 pertanyen al recull de contes Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders. Molts ja coneixeu l’estil d’aquest autor i potser us serà més fàcil localitzar-los.

El joc consistirà en què em digueu quins són els 6 fragments autèntics de Pere Calders i en quin bloc es troben, i que envieu les respostes al correu jesusimaite@gmail.com amb el nom i població per als nouvinguts. Per tal de facilitar-vos la feina, i incentivar la búsqueda, donaré 1 número per al sorteig dels premis a qui em localitzi correctament almenys 3 fragments, i 2 números a qui localitzi els 6. Atenció, només us donaré 2 oportunitats; no s’hi val a enviar-me correus fins a encertar-ho.

En principi tenia pensat no dir-vos a quins blocs es troben els fragments, per tal que els busquéssiu utilitzant cercadors o regirant pels meus enllaços, però finalment m'he repensat, ja que possiblement ja és prou difícil aquest joc, i us els detallo a continuació.
Ànim, espero que accepteu el repte.

8 comentaris:

Cèsar Llamborda ha dit...

Molt bon treball, Jesús M.!!!

Ànim a tots els/les participants!

Mon ha dit...

Ets un crack Jesus!

Anònim ha dit...

Trenta set blogs....!
Es divertit.
Has montat una bona marató.

El veí de dalt ha dit...

Una feinada, eh? Anem a picar les 37 portes, a veure què hi donen!

Montse ha dit...

maremeva senyor, quina feinada!
sa veure qui guanyarà!!!

Unknown ha dit...

Molt bona feina, si senyor!

Adam ha dit...

vaig llegir este llibre a l'institut ... me tocarà rellegir-lo.

Laie ha dit...

Vet aquí el blocaire que et va fer arribar a ca n'alepsi...