29 de novembre 2007

Blogs & Literatura


Suposo que ja sabeu que els dies 25, 26 i 27 de gener tenim una cita a Granollers. Es tracta de la primera gran trobada de blogaires catalans: Jornades de la Catosfera. Serà una desvirtualització massiva que passarà a la història. L'objectiu és congregar-nos per a reflexionar sobre aquest món virtual (i no tan virtual) en el qual estem ficats. ¿Encara no us heu apuntat?

Dins la secció Blogs & Literatura hem organitzat una Taula Rodona per al dia 26. També volem fer un Llibre que reculli les aportacions de tots els bloguers lletraferits que hi vulgueu col·laborar.
Compondrem el Llibre a partir de textos escrits als blogs. Escolliu el vostre “millor post” i envieu-nos-el. Els textos rebuts formaran part del volum

BLOGS & LITERATURA
Primera antologia de la catosfera literària

Que serà publicat la propera primavera per Cossetània edicions.


Els textos els heu d’enviar a catosfera2008@gmail.com

Termini de presentació: 31 de desembre de 2007

Formulari de dades:

- Nom del blogger (o nick)
- Breu currículum (edat, localitat, ocupació… màx. 250 caràcters)
- Correu electrònic
- Nom del blog
- Adreça del blog
- Enllaç al post
- Data del post
- Text del post

[Només s'accepta un post per persona. Val a dir que es farà una selecció d’acord amb un criteri de qualitat i temàtica (els posts han de ser de caràcter literari o referents a la literatura). Els autors cediran els drets sobre el text, i els beneficis seran destinats a fins solidaris.]

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Els que som de la part de sota del país també hi cabem? I val qualsevol tipus de text més o menys literari? Quin goig fa aquesta cosa!

Anònim ha dit...

Per cert, encara sembla que els de bloctum estem patint una mena de ciberhibernació. Una petita felicitat podria ser penjar un post, un dia d'aquests... snif!

Jobove - Reus ha dit...

ens hauriem apuntat però com que som un ens i no una persona física, ho deixem

bona tria pel llibre

salutacions

SU ha dit...

Conxu!

Això sí que és una bona iniciativa!

Gràcies per la informació, amic!

Et llegim, com sempre!

Les de Llegeixes o què?!

Toni Ros ha dit...

A hores d'ara (i no han passat ni 24 hores de l'anunci) ja hem rebut un bon grapat de textos! Què espereu a enviar els vostres?

núria ha dit...

Un llibre de bons posts de blocs, em sembla molt maco! Però batejar els meus rampells de comunicació com a literatura espanta una mica... mmm m'ho penso.

Anònim ha dit...

vaje... ara ja ningú no podrà dir que la blogomania és solitària

una abraçada (gratis) a tothom

Carme Rosanas ha dit...

Jo també trobo molt difícil de triar un post, m'ho penso una mica més.

Carme Rosanas ha dit...

Ah! i jo no sóc organitzadora, ni pinto res, però si no hi cabéssiu els de la part de ta del país protestaria moooolt, eh?