21 de novembre 2007

31è joc literari

Després de la dificultat del dos jocs anteriors, especialment de l’últim, del qual només he rebut fins ara 4 respostes encertades totalment (animeu-vos, no sigueu peresosos), avui us proposo un joc de tipus creatiu, on totes les propostes que envieu seran vàlides.
Aquest cop es tracta de continuar amb breus línies el següent microconte que es troba al recull Faules mamíferes, de Josep Igual, editat per Aeditors, i que us recomano:

LA VISIÓ DE L'ONCLE BÒRIA

L'oncle Bòria assegurava, un cop el conyac matarrates del país li afluixava la timidesa, que una nit, tornant de pescar a la llum, va veure una sirena d'ulls ensonyats que tenia tres pits. Alguns companys de nocturnitats li deien que això ho havia d'anar a explicar a la televisió, que amb aqueixa història es faria ric i popular.

-Tant m'hi fot tot, si no em creieu. Era més guapa que la Loren.
-I tenia tres pits.
-Això mateix.

Com altres vegades, heu d'enviar les vostres propostes a jesusimaite@gmail.com juntament amb el nom i la població per als nouvinguts. Us recordo que el termini per a participar a qualsevol joc d'aquest mes és el 4 de desembre.
També us recordo que tothom que participi entrarà al sorteig dels premis d'aquest mes:

-Un lot de llibres de Cossetània Edicions
-Un lot de 3 ampolles d'Oli de Tortosa



3 comentaris:

Ferdinand ha dit...

Rebut! Rebut?

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Hola, sóc nouvinguda i fa temps que segueixo els vostres jocs literaris sense participar.
Avui voldria animar-me però desconec el funcionament.
Em pots fer cinc cèntims, si us plau?
gràcies,
Assumpta

Anònim ha dit...

Assumpta, pel que he entès, has de seguir el microrelat a la teva manera. Normalment, en Jesús proposa enigmes com a joc literari.