11 de novembre 2007

Ruta literària d'Artur Bladé per Benissanet


Ahir 10 de novembre, dins del marc del III Seminari sobre Patrimoni Literari i Territori, vam recórrer la Ruta Literària per Benissanet, en honor a l'escriptor Artur Bladé i Desumvila, que organitza l'Associació Cultural Artur Bladé. D'aquesta manera, vam poder gaudir d'algunes de les paraules que aquest autor li dedicà al seu poble, dels bonics racons amb què ens sorprèn Benissanet, i de l'espectacular posta de sol darrere Els Ports, banyant la plana que travessa l'Ebre.
Aquesta mena de rutes literàries permeten conèixer els espais dels quals ens parla l'autor i, en certa forma, ens en fan còmplices. Les lectures i les explicacions amb què ens van regalar els membres de l'Associació, em van fer sentir emoció, especialment recordant la recent lectura que he fet del magnífic llibre que us recomano i que porta el nom del poble: Benissanet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Jesús! Fa molt de goig!
Encantats de compartir-ho amb vatros.
Núria

Anònim ha dit...

Jo també vaig assistir amb vatros ahir a la ruta i coincideixo amb l'adjectiu: va ser una passejada emocionant. He llegit Bladé, però "Benissanet" encara no; després del passeig d'ahir sens dubte serà la meva pròxima lectura.
Ma.Josep Clua. Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre