04 de novembre 2007

Lletres d'aigua, de Jesús Fusté


El passat dissabte 27 d’octubre, en motiu de la 2ª Trobada d’escriptors ebrencs a Amposta, vaig poder gaudir de l’espectacle musical Lletres d’aigua, de Jesús Fusté.
Aquest espectacle es va estrenar a Móra d’Ebre en motiu de la IV Fira del llibre i de l’escriptor ebrenc i està concebut com un viatge imaginari amb el riu a través dels sons de l’aigua i de les lletres amb què l’han homenatjat diversos poetes ebrencs. Jesús Fusté, a més d’algunes lletres seves, ha musicat poemes d’escriptors com Artur Bladé, Andreu Carranza, Yannick Garcia, Cinta Mulet, Manel Ollé, Gerard Vergés, Josep Amorós, Albert Guiu i Manel Garcia Grau. Si podeu, no us perdeu aquest espectacle ple de sensibilitat i força d’aquest cantautor prioratí del Pradell.

Com a tast, podeu veure el vídeo promocional.

1 comentari:

joan-ganxet ha dit...

Hola Jesús sóc d'Ascó igual que l'Andreu Carranza. Avui dimecres, te sentit cantar a Riudoms i he al.lucinat. He trobat, que fas i cantes poemes entenedors i que a la vegada m'han fet recordar tmps passats...jo sóc de l'època del SAVÓ MOLL..et desitjo molta sort----Joan Domenech, d'Ascó