06 de novembre 2007

Premis jocs literaris de novembre

Demà, 7 de novembre, es farà el sorteig del premi dels jocs literaris del mes d'octubre. Posteriorment ja informaré dels guanyadors i de les solucions dels anteriors jocs.

Però els jocs literaris continuen el mes de novembre amb nous regals. Aquest mes, tothom que participi en algun dels jocs que proposo cada dimecres, tindrà opcions de satisfer els sentits amb algun d'aquests dos premis:


- Un lot de llibres de Cossetània Edicions que més endavant especificaré.


- Un lot de tres ampolles d'"Oli de Tortosa", colllita 2007, seleccionat entre les millors olives de la comarca del Baix Ebre.
Gràcies a totes dues empreses per a col·laborar amb tant d'entusiasme.

Per a tots aquells que encara no sabeu molt bé com funcionen aquest jocs, us informo que cada dimecres proposo un joc literari diferent i que podeu enviar les respostes fins una data límit, que aquest cop serà el 4 de desembre.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina feinada que estàs duent a terme! Molt bé!

Cal engrescar la xarxa, cal fer taca d'oli de Perpinyà a Alacant passant per l'Ebre, el Priorat i la Mola de Colldejou!

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies. Per a mi no és una feinada, sinó una plaer i una font de diversió enorme.
A més, l'entusiasme i els ànims que em doneu la majoria dels visitants i participants en els jocs m'esperona a continuar aquesta cursa cap a... No sé, tant hi fa on vagi, l'important és córrer ben acompanyat.

Ferdinand ha dit...

Jo sóc molt catrús pels jocs, tan li fa si son literaris o del que sigui. Miraré d'esprimir-me el caparrot a veure si en trec l'entrellat. Però m'ho has de posar fàcil i sé que no ho serà.